27 de juny 2007

Moneders i un camí de taula

Tants dies sense escriure!! Anem a posar-hi remei...Porto dies lluny dels blogs, per no trobar el temps de seure davant de la pantalla i dedicar-me a passejar.
Aquest últim mes i mig m'he dedicat a fer "banalitats" varies, cosetes que m'han servit per practicar amb la màquina de cosir, amb les cremalleres i els dissenys de principiant...és un conjunt de moneders i bossetes varies fets amb trossos de teles que tenia per casa, excepte el de ratlles, fet amb teles pensades i comprades expressament per a l'inseparable R


L'altre moneder petit amb cremallera, de senefes blaves i taronges, el vaig fer amb una tela que m'agrada especialment. La vaig comprar a una botiga de robes del Senegal (totes precioses) que hi ha a prop de plaça Eivissa, a Horta...i la bossa de dalt, com haureu reconegut de seguida, està feta amb una tela de Kaffe Fassett i em vaig decidir a afegir-hi una petita flor de ganxet.

Mentrestant, al curs de patchwork, estic amb un projecte tret del llibre Caravan of Quilts, tot i que transformat. És un camí de taula una mica sui-generis que estic acolxant i, per tant, només us en puc ensenyar un petit trosset...confio acabar-lo aviat!!!