8 de maig 2007

La colxa super-ràpida

Finalment! Ja fa uns dies que vaig acabar la colxa...el primer projecte de patchwork! Però no havia trobat el moment de penjar-ho al blog. Avui si, avui tinc una estona per dedicar-me a actualitzar el blog i a passejar-me una mica per tots els vostres blogs.

Bé, us presento la colxa acabada...


Finalment em vaig decidir per posar-hi un cordills a les juntes entre teles, alguns simplement per fer l'efecte d'acolxat i d'altres acabats amb un llacet, per decorar. La veritat és que ara l'habitació es veu molt més alegre, amb tants colors...

Ara ja estic ficada en el següent (petit) projecte, una mica en la línia del que ja he fet, per continuar aprenent i practicant... i pensant en el que vindrà!

6 comentaris:

laurapatch ha dit...

Ha quedat preciosa!!!! Quins colors!!!! Enhorabona pel teu primer treball!!
Aquest llibre de KF té coses molt xules, segur que trobaràs un nou projecte. I l'acoltxat a mà ja veuràs que es super relaxant, has triat un dibuix molt bonic, la teva iaia estarà encantada amb el coixí i presumirà de néta que no vegis.

Lua ha dit...

Ooooooooooooh, m'encanta! t'ha quedat preciosa!!! i el llibre de Kaffe Fasset, tal com diu la laura, és super xulo, hi ha coses precioses! I l'acolxar a mà... mmmmmm... a mi personalment em posa una mica nerviosa...jeje!!! espero que et relaxi tant com a la laura! ;)
petons!

Lua ha dit...

Joana, en el meu blog em preguntaves què és un sampler... a veure, podriem dir que jo també sóc mig-principiant... i la veritat és que el significat exacte no ho sé... però quan dic sampler em refereixo a una col.lecció de blocs fets amb patchwork utilitzant diferents tècniques, i va molt bé fer-ho per apendre... la veritat és que a mi no m'entussiasme, però recomanen fer-ho per aprendre diferents tècniques... quan tingui el meu acabat ja el penjaré!!! Els blocs poden ser estrelles, cèltics, cubs, etc... mira, he buscat el google i he trobat això, pq et facis una idea:
http://www.ladysewandsew.com/classe15.jpg

gaia ha dit...

Moltes gràcies Laura...si, a mi també em relaxa acolxar...de moment!! perquè acabo de començar!!! Per cert, avui he estat xafardejant unes teles per fer una bossa de la compra però...he de trobar el temps per fer-la!!

I Lua, moltes gràcies per la direcció del sampler...ara ja em faig una idea i si, també em van recomanar que fes alguna cosa així tot i que hi ha altres coses que em criden més l'atenció!!! Ja veurem, anem a poc a poquet...

Maria ha dit...

Hola Gaia! Jo sóc com la Lua, l'acolxat no és lo meu. Però això depent de cada persona, hi ha gent que li agrada molt.
La colxa ràpida t'ha quedat molt maca, quins colors!
Sobre el Sampler, crec que va molt bé, aprens molt abans de fer altres tècniques més sofisticades.En vaig fer un que encara està a mig acolxar a mà...

Fils i robes ha dit...

Lo divertit es apendre difernts coses sense k t'arribin a avorrir...i després ja pots anar inventant noves coses i agafan més el teu estil...el problema es k veiem tantes coses !! i tot...tot...pensem això ho faré...i despres el senyor temps és qui mana..oi?
Les coltxes ràpides trobo k fan molta il.lusió pk desseguida te les veus acabades.Felicitats!!