20 d’abr. 2007

primers passos

He començat el primer curs de patchwork i amb aquest el primer projecte...sense perdre un minut, de seguida em van donar el material i les idees bàsiques necessàries per començar.


Seguint el seu consell he començat per una cosa senzilleta que em permeti familiaritzar-me amb tots els passos del patchwork sense que m'agafi un patatús només començar: escollir les teles, combinar, tallar, cosir, acolxar...Estic fent...la COLXA SUPERRÀPIDA


Us presento les teles que he escollit, espero que no massa extremades, una combinació de teles Batik (s'escriu així?) amb altres...i aquí em teniu, a la meva habitació de costura, amb les meves eines de principiant, encantada de la vida amb els primers progressos!!




Aniré informant de com evoluciona tot això... Una abraçada!

5 comentaris:

laurapatch ha dit...

Has triat unes teles precioses, els batiks m'encanten. Has fet bé de començar per una cosa no massa complicada, ara és qüestió de veure com va el tema i la propera ja et pots animar a fer algo més complicat.
Vas dir que anaves al Club de la Aguja, oi?, la Maria José té un gust exquisit i es una mestra combinant teles i donant idees, i sobretot, fa un patchwork súper modern. Dóna-li records de part meva a la propera classe.

gaia ha dit...

Precisament va ser la Ma José qui em va aconsellar començar per aquesta colxa i qui em va ajudar a escollir les teles...no pateixis, li donaré records! Si li dic de part de la Laura és suficient?

Una abraçada!

laurapatch ha dit...

Em sembla que hi ha unes quantes Laures, digues-li Laura de St. Cugat, que em sembla que no n'hi ha cap més.
Ja aniràs ensenyant com queda, segur que preciosa.
Una abraçada

Lua ha dit...

Hola!
Ai, les teles molt bé!!! Són molt maques les batiks. A veure com et queda! Segur que molt bé.

Pel que em preguntes al meu blog de lo de l'intercanvi... doncs ho vaig veure al blog de la Rakel, que deia que la Mercedes ho organitzava (veuras els seus blogs als meus links de blogs preferits) i m'hi vaig apuntar. De fet és el primer que participo. Quan me n'enteri d'algun si vols t'ho dic.
petons!
Laura.

Maria ha dit...

Hola!!Jo també sóc nova en això del blog. Bé, avui he començat a publicar. Ja ens anirem ajudant...
Per cert, les robetes son molt maques.